Aftrap De Beloften 2017: Lip Service, Hulder

27.04.2017
-
20:00

Gratis - Als je enkel naar de afterparty komt betaal je 5 euro.

Aftrap De Beloften 2017 met Lip Service (ex-Momma Said So) & Hulder + Rebel Rebel Party – Charlatan – 27 april

Vanaf 27 april kunnen bands zich inschrijven via vi.be voor de 14de editie van De Beloften; het gerenommeerde Gentse muziekconcours. Naar gewoonte wordt ook dit jaar afgetrapt in Charlatan met gratis concerten van van de winnaars van vorige editie: Lip Service, de nieuwe gedaante van Momma Said So (waarover later meer) en publieksprijswinnaar Hulder.

Bovendien is er aansluitend een nieuwe editie van Rebel Rebel – hét rock ’n roll feestje van Charlatan – met dj’s FFA (ex-De Beloften finalist Team William), El GringoCoolsaet & Rockin Gayrald en Charming Man.

Het feestje is uiteraard gratis voor de mensen die er tijdens de concerten van Hulder & Lip Service bij zijn, laatkomers betalen 5€.

Volg dit evenement ook via facebook.

Lip Service

Lip Service (die eerst door het leven ging als Momma Said So) doet eigenzinnige dingen met een doorsnee bezetting. Hun muziek bundelt een waslijst aan invloeden in grillige maar aanstekelijke songs vol melodie, melancholie en ironie. De band bouwde met meer dan 75 shows al een aardige live-reputatie op.

Hulder

Hulder is een Gentse band rond songwriter en producer Nick Benoy, ontstaan aan het einde van 2015. Hulder klinkt als een rocker die pop maakt: catchy nummers met een vleug sixties, bestrooid met confetti van psychedelica en melancholie. Na een jaar aan deelnames en podiumplaatsen op o.a. De Nieuwe Lichting 2016 en Humo’s Rock Rally 2016 zet Hulder 2017 in met een frisse nieuwe bezetting, live show en een debuutsingle genaamd “At the Heart of the Precipice”