All Eyes On Hip Hop: DJ Premier + Roméo Elvis & Le Motel + Caballero & JeanJass

All Eyes On Hip Hop
23.03.2017
-
19:30

€16 in voorverkoop (€17,5 i,ncl. reservatiekost) - uitverkocht
Info over studentenkortingen en UitPas

We testen de Cheers App uit voor de bestelling en betaling van drank, met korting op pintjes en Red Bull. Je installeert de app best op voorhand. Meer info hier. Er zullen ook drankjetons te krijgen zijn.

Wie een concertticket heeft, kan een Meet & Greet met dj Premier kopen.

Opkomend Belgisch talent combineren we met een Amerikaanse hiphoplegende: epic night alert!

All Eyes On Hip Hop, verkozen tot 'Beste Party in 2016' doet alvast een gooi naar een verlenging van zijn titel voor 2017. Eerst kondigden we al Roméo Elvis & Le Motel en Caballero & JeanJass aan. Nu verhuizen we het feestje naar de Concertzaal, en voegen er DJ Premier en Torii Wolf aan toe. Voor velen de grootste hiphopproducer aller tijden, zwaait DJ Premier al meer dan 20 jaar de plak: hij maakte classic albums en tracks met Gang Starr zoals Step In The Arena en 'Mass Appeal'. Een fantastische lijst artiesten maakten bovendien hun beste werk met DJ Premier als producer en dj: Jeru The Damaja, KRS-One, Notorious B.I.G., Jay-Z, D'Angelo ...

Wie tickets kocht voor de oorspronkelijke line-up (zonder DJ Premier) heeft geluk, en mag zonder probleem binnen in de Concertzaal voor deze fantastische nacht.
Met DJ's Azer en Iron.

Volg dit concert ook op Facebook.

DJ Premier (US)

Vraag een hiphopliefhebber wie de grootste producer aller tijden van het genre is en de kans is groot dat je bij DJ Premier uitkomt. In de late jaren ’80 startte hij met zijn buddy Guru Gang Starr op, waarmee hij in de jaren ’90 de blauwdruk maakte van moderne hiphop.

Roméo Elvis & Le Motel

De Brusselse MC Roméo Elvis won met zijn tweede EP Morale, geproducet door Le Motel, de RBE-award voor Best Album. Het gaat goed met de Brusselse hiphop, en hij is hij een prachtig voorbeeld van. Hij werkte al samen met L'Or Du Commun en STIKSTOF, is bevriend met JeanJass, Dvtch Norris en Coely, en Jan Paternoster speelde gitaarpartijen in voor EP Morale II, die begin 2017 uitkomt.

Caballero & JeanJass

De Brusselse tekstschrijver en MC Caballeroafkomstig uit Barcelona, is lid van hiphopcollectieven Les Corbeaux en Black Syndicat. MC en beatmaker JeanJass (aka DoubleJ, Jazeu of JeanJarbre) komt dan weer uit Charleroi, en is sinds 2005 actief bij Exodarap Crew.

Torii Wolf (US)

De voorbije decennia hielp de legendarische muziekproducer DJ Premier al verscheidene muzikanten in de business. Nu is het tijd voor singer-songwriter Torii Wolf. Haar single "1st" werd gereleased op 17 mei en maakt deel uit van haar debuutalbum Flow Riiot, dat binnenkort uitkomt. Het nummer is vrij donker en gaat over eenzijdige liefde, een onderwerp waar veel mensen zich in kunnen herkennen.

DJ Azer

Na A Tribe Called Quest opgepikt te hebben op een lokale radio, was Azer gebeten door hiphop. Hij haalt zijn inspiratie uit verscheidene muziekstijlen gaande van hiphop, funk en house tot elektronische muziek.

DJ Iron

DJ Iron begon zijn dj-carrière op zijn 15de, in 1997, en raakte nadien ook vertrouwd met productie. Als DJ Iron draait, dan mag je je aan een mix van hip hop, soul, funk en breakbeats verwachten.