Amongster, Wanthanee

14.02.2017
-
19:30

€14 in voorverkoop (€15,5 excl. reservatiekost) / €17 aan de avondkassa
Info over studentenkortingen en UitPas 

Intieme popliedjes met warme elektronica en tegendraadse ritmes: Amongster vindt geen warm water uit, maar kan het wel héél mooi serveren. De band rond Thomas Oosterlynck was in 2014 winnaar van De Nieuwe Lichting, en bracht in 2015 EP Bright Life uit. Ondertussen al een debuutalbum verder en ze doen het zeker goed. met een uitverkochte show in de AB.

Naast Thomas Oosterlynck bestaat Amongster uit gitarist en producer Jasper Maekelberg, die bij verdacht veel succesvolle bands van de laatste jaren een vinger in de pap te brokken heeft (Bazart, Warhaus, Faces On TV). Live wordt Amongster vervoegd door drummer Robbe Vekeman (Bazart), gitarist Gerben Hemelsoen en toetsenist Tom Soetaert.

 

Wanthanee begon 2016 met een vaart. Als finalist van De Nieuwe Lichting 2016 gaf ze het beste van zichzelf op de live-show in de AB. De 21 jarige nachtegaal heeft niet meer nodig dan haar honingzoete stem en gitaar om het publiek te overtuigen. Met nieuwe nummers op komst lijkt 2017 ook niet bepaald stil te worden en dat vinden wij helemaal niet erg!

Volg dit event ook via Facebook

Amongster

Intieme popliedjes met warme elektronica en tegendraadse ritmes: Amongster vindt geen warm water uit, maar kan het wel héél mooi serveren. De band rond Thomas Oosterlynck was in 2014 winnaar van De Nieuwe Lichting, en bracht in 2015 EP Bright Life uit. Maar liefst 3 van de 5 liedjes daarop werden op Studio Brussel en Radio 1 gedraaid: 'Bright Life', 'Leo' en 'Salrow'.

Wanthanee

Wanthanee begon 2016 met een vaart. Als finalist van De Nieuwe Lichting 2016 gaf ze het beste van zichzelf op de live-show in de AB. De 21 jarige nachtegaal had niet meer nodig dan haar honingzoete stem en gitaar om het publiek te overtuigen.