With Confidence, Safe To Say, Milestones

17.03.2017
-
20:00

€11 in voorverkoop (€12,5 incl. reservatiekost) / €14 aan de avondkassa
Info over UitPas met kansentarief en studentenkortingen 

Fans van Blink 182: opgelet! De vierkoppige Australische rockband With Confidence begint in 2017 aan zijn eerste Europese tournee!

We zagen With Confidence voor het eerst aan het werk op het geweldige Slam Dunk Festival als support act voor As It Is tijdens hun tournee in UK. Vervolgens trokken ze met The Wonder Years op tour in Japan en trokken ze in de zomer door Amerika tijdens de Vans Warped Tour én mochten ze openen voor fellow Aussies 5 Seconds of Summer tijdens hun Australische tournee.

Het debuutalbum van With Confidence’s, ‘Better Weather’, kwam uit in juni 2016 op Hopeless Records. Het sloeg meteen aan over de ganse wereld, en oogste lovende kritieken:

  • “storming debut album” – Kerrang! (KKKK)
  • “This debut is an innocent, polished, perfect start to what is shaping up to be a big career.” – Rock Sound (8/10)
  • “All the plays are performed to perfection” – Upset Mag (4/5)

Support acts van dienst: Safe to Say en Milestones! 


Volg dit event ook via Facebook.

With Confidence (AU)

Fans van Blink 182: opgelet! De 4-koppige Australische pop punk band With Confidence beginnen in 2017 aan hun eerste Europese tournee! 

Safe To Say (CA)

Het is net alsof Ontario in Canada een broedplaats is voor pop punk want naast het alom bekende Sum 41 komen ook deze heren uit het verre Ontario. 

Voor Safe To Say begon het allemaal in 2013 met With Everything In Between met twee jaar later de EP Hiding Games. Het was al snel duidelijk dat Pop Punk hun op het lijf geschreven was. De albums vielen ook in goede aard bij de pers.

 

Milestones (UK)

Milestones liet er geen gras over groeien en lieten hun eerste EP producen door Phil Gornell die al samenwerkte met Bring Me The Horizon en Set Your Goals. Equal Measures kwam uit in juli 2016 en lieten hiermee vijf tracks los op de wereld. Verwacht je aan catchy melodieën gewikkeld in een dikke laag pop punk thema's.