Daan presents 'Nada'

03.05.2017
-
19:30

€23 in voorverkoop (€25 incl. reservatiekost) / €27 aan de avondkassa
Info over studentenkortingen en UiTPAS

Het nieuwe album van Daan heet NADA. De kiem van NADA ligt in de soundscapes die Daan maakte tijdens het draaien van de gelijknamige documentaire met Peter De Bruyne in Spanje.

Samen met producer Stef Van Alsenoy werden alle opnames onder de loep genomen, uitvergroot, van tekst voorzien en tot songs gekneed. Een onorthodoxe manier van werken die gek genoeg Daan’s meest ingetogen en organische plaat tot nu toe heeft opgeleverd. Bluesy americana, film noir grooves, en impressionistische instrumentals.

Geschreven zonder context, publiek, druk, zelfs niet bedoeld om aan anderen te laten horen, maar uiteindelijk nét iets te mooi om het niet te delen. Geniet!

Volg dit event ook via Facebook.

Daan

Na indie, electro, rock, of klassieke intimiteit, wilde Daan terugkeren naar de geluiden van zijn kindertijd, begin jaren ’70. Dus volgde hij paardrijlessen, ging enkele keren te veel naar Parijs en richtte hij met de crème de la crème van pop, jazz, Balkan en klassieke muzikanten zijn eigen symfonische ‘Chapelle 16’ op. Het resultaat? De geluiden van Parijs, het Franse chanson en 'le cinéma', maar evenzeer de sound van rammelende rockkelders, epische westerns & rokerige nachtclubs.