Glints, HOAR

29.04.2017
-
20:00

€10 in voorverkoop (€11,5 incl. reservatiekost) / €13 aan de avondkassa
Info over studentenkortingen en UiTPAS 

Glints - Antwerpenaar met Britse roots Jan Lemmens en gitarist Mathias Bervoets - bedient zich met hiphop, elektronica en pop om ijzersterke songs als 'Dread' en 'Divalent Diction' af te leveren. Het heeft het duo geen windeieren gelegd.

Momenteel is Glints Artist in Residence in de AB en speelde in het voorprogramma van bands als Warhola, Vuurwerk en Bazart. Over dat laatste optreden schreef De Morgen: "Afwisselend klonk Glints als het buitenaardse bastaardneefje van Mike Skinner, Kate Tempest en Jack Allsop. Zijn stijl van rappen neigde bij momenten dan weer naar die van een jonge A$AP Rocky". Complimenten moeten niet altijd subtiel geserveerd worden. 

Over support act Hoar is nog niet bijster veel geweten. Wel weten we dat ze beats, gitaren, vocalen en samples combineert, met als resultaat 'a different approach to dancing', aldus de band zelf. 

Volg dit event ook via Facebook

HOAR

Over Hoar is nog niet bijster veel geweten. Wat we wel weten is dat de band is opgericht in 2015 en dat ze beats, gitaren, vocalen en samples combineren, met als resultaat 'a different approach to dancing', aldus de band zelf. 

 

Glints

Glints - Antwerpenaar met Britse roots Jan Lemmens bijgestaan door gitarist Mathias Bervoets en elektronica specialist Jergan Callebaut - bedient zich met hiphop, elektronica en pop om ijzersterke songs als 'Dread' en 'Divalent Diction' af te leveren. Het heeft het hen geen windeieren gelegd. Hun nieuwe EP Burgundy kwam uit op 17 maart 2017.