Hart boven Hard: De Grote Parade 2017

07.05.2017
-

Een parade in de regen en ééntje in de zon; twee jaar op rij brachten Hart boven Hard en Tout Autre Chose meer dan 20.000 mensen op straat voor een andere samenleving. Wie het nieuws volgt, stelt vast dat er heel wat fout loopt. Er is een beleid nodig dat investeert in een solidaire en duurzame samenleving. Hoog tijd voor een nieuwe Grote Parade!

De nieuwe parade op zondag 7 mei in Brussel zal er anders uitzien dan de vorige. Deze keer bouwt men de langste tafel ooit! Hart Boven Hard wil tonen dat burgerbewegingen een plaats verdienen aan de onderhandelingstafel. Het volk toont de kracht van delen in een samenleving waar iedereen mee aan tafel kan. Iedereen steunt elkaar en klopt op tafel, omdat de wereld dringend anders moet!

De tafel wordt helemaal zelf uit recuperatiemateriaal gebouwd. Maar dat kost geld, naast de gebruikelijke kosten. In totaal moeten we op zoek naar € 20.000. Daarom is jouw steun nodig.

Met een gift van € 20 betaal je één meter tafel, maar je kan ook een kleiner of groter deel van de tafel betalen. Iedereen die bijdraagt, ontvangt een certificaat van ‘Bouwmeester van De Grote Parade 2017’. Maak jij de derde Grote Parade en de langste tafel mee mogelijk?