Maurits Pauwels Groep, Wardrobe

25.02.2017
-
19:00

€15 in voorverkoop (excl. reservatiekost) / €18 aan de avondkassa
Geen studentenkortingen mogelijk. Met UitPas met kansentarief kan je terecht in het bespreekbureau van Vooruit.

Onder het alter ego Maurits Pauwels werkte Mauro Pawlowski de afgelopen jaren naarstig aan een Nederlandstalig repertoire. Naast het door Peter Verhelst geschreven lied ‘Viel Zo Graag Samen’ en ‘Toen Je Moeder Nog Een Wild Meisje Was’ (uit een theatertournee met Ramsey Nasr) schreef Maurits een volledig album bij elkaar dat na de zomer 2016 zal verschijnen.
De man laat zich laat zich op het podium bijstaan door toppers als Sjoerd Bruil, Jeroen Stevens, Bram Weijters en Tim Vandenbergh. Samen zijn ze Maurits Pauwels Groep.

Wardrobe is support van de avond. Verwacht je aan een directe en frisse sound. De muzikanten kregen de songs niet te horen tot in de studio zelf wat zorgde voor een spontane brok muziek. Je kan alvast 'Man Of Straw' beluisteren, de volledige plaat kunnen we beluisteren vanaf 17 februari.

Volg dit event ook via Facebook.

Maurits Pauwels Groep

Onder het alter ego Maurits Pauwels werkte Mauro Pawlowski de afgelopen jaren naarstig aan een Nederlandstalig repertoire. Naast het door Peter Verhelst geschreven lied ‘Viel Zo Graag Samen’ en ‘Toen Je Moeder Nog Een Wild Meisje Was’ (uit een theatertournee met Ramsey Nasr) schreef Maurits een volledig album bij elkaar dat na de zomer 2016 zal verschijnen.
De man laat zich laat zich op het podium bijstaan door toppers als Sjoerd Bruil, Jeroen Stevens, Bram Weijters en Tim Vandenbergh. Samen zijn ze Maurits Pauwels Groep.

wardrobe

Sommige artiesten hebben tijd in de luwte nodig vooraleer ze naar buiten treden met hun eigen werk. Zo ook Johan Verkist. Na podia en studio's gedeeld te hebben met leden van dEUS, Minztkov, Dez Mona, Marble Sounds en Triggerfinger in verschillende kruisbestuivingen en de releases van zijn band Shun Club, heeft hij met Wardrobe nu een erg persoonlijk project op poten gezet. In de winter van vorig jaar raakten Verckist en Pascal Deweze aan de praat over hun gedeelde liefde en immens respect voor de klassieke songwriters uit de jaren 60 en 70.