Mr. Scruff: All Night Long

13.01.2017
-
22:00

€12 in voorverkoop (€13,5 inclusief reservatiekost) / €15 aan de avondkassa
Info over studentenkortingen en UitPas

Onze favoriete Democrazy dj is terug van weggeweest! Mr. Scruff zal weer een ganse nacht een volle concertzaal vullen met zijn heerlijke muziekselectie. Mr. Scruff speelt van zodra de deuren opengaan, en gaat 6 uur lang door! Om 4u neemt dj Liquid Brother het roer over.

Scruff is platenmaker en paradepaardje van het Engelse Ninja Tune Label, bekend van hits als ‘Get A Move On’ en ‘Get On Down’, met een heerlijk veelzijdige muzieksmaak. Illustreert altijd zijn eigen affiches en maakt de meeste van zijn geanimeerde videoclips zelf. Hij is ook theemaker, en verdeelt die over de belangrijkste supermarkten van de UK. Maar wat Mr. Scruff zo speciaal maakt, zijn de nachtenvullende dj sets waarin hij probleemloos schakelt tussen latin, afro, jazz, reggae, hiphop, house, broken beats, dubstep en UK bass. Voor de fans van de betere dansmuziek. You better keep movin'!

Volg dit event ook op Facebook.

Mr. Scruff (UK)

Platenmaker en paradepaardje van het Engelse Ninja Tune Label, bekend van hits als ‘Get A Move On’ en ‘Get On Down’, met een heerlijk eclectische muzieksmaak. Illustreert altijd zijn eigen affiches en maakt de meeste van zijn geanimeerde videoclips zelf. Is ook theemaker, en verdeelt die over de belangrijkste supermarkten van de UK. Maar waar we Mr. Scruff vooral van kennen zijn de drie uur (of meer!!) durende sets waarin hij probleemloos schakelt tussen latin, afro, jazz, reggae, hiphop, house, broken beats en dubstep. Voor de fans van de betere dansmuziek. You better keep movin’!

DJ Liquid Brother

Vaste dj van Vooruit Café, programmamaker bij Urgent.fm (Gravity Grooves) en tevens een vaste waarde in de Vlaamse DJ-wereld. Geen enkel genre is hem onbekend. DJ Liquid Brother kan je als geen ander verrassen met een aaneenschakeling van de beste platen.