Novastar Solo, Mickey Doyle

20.03.2017
-
19:00

€25 in voorverkoop (€27 incl. reservatiekost) / €29 aan de avondkassa
Info over studentenkortingen en UiTPAS 

Weinig artiesten begrijpen beter hoe je de perfecte song schrijft dan Joost Zweegers. Voorbeelden genoeg: 'Mars Needs Woman', 'Because', 'Never Back Down', 'Light Up My Life', 'Lost & Blown Away', 'The Best Is Yet To Come' en natuurlijk de quintessential Novastar track: 'Wrong'.

In 2014 bracht Novastar met Inside Outside zijn laatste studioalbum uit; later dit jaar volgt een nieuwe plaat. Het schrijfproces is klaar, maar voor Joost Zweegers kunnen songs pas echt afgewerkt en opgenomen worden als ze gespeeld werden voor een live publiek. Joost brengt, helemaal alleen, zijn nieuwe songs én gekende hits in deze Closer To You Tour, genoemd naar één van de mooiste nummers op het laatste Novastaralbum.

Het is van de begindagen van zijn carrière geleden dat Joost nog eens in kleine zalen speelde. Wees er snel bij en ontdek de nieuwe meesterwerkjes van Novastar!

Support voor Novastar Solo wordt verzorgd door Mickey DoyleHij brengt voornamelijk akoestische pop op gitaar met een grote verscheidenheid aan invloeden.

Volg dit concert ook op Facebook.

Novastar

Novastar werd gevormd nadat Joost Zweegers zijn toenmalige band The Sideburns verliet. Sindsdien wonnen ze Humo’s Rock Rally in 1996 en twee jaar later volgde een contract bij platenlabel Warner Benelux. Nog eens twee jaar later werd hun eerste album Novastar uitgebracht. Dit was een enorm succes en leverde tal van optredens op met o.a. K’s Choice en Neil Young.

Mickey Doyle

Michiel Libberecht treedt sinds de zomer van 2015 op onder de artiestennaam Mickey Doyle. Sindsdien speelde hij op mooie plekken als Leffingeleuren, Fête Musicale, Cactus Club en in de Hotsy Totsy te Gent. Hij brengt voornamelijk akoestische pop op gitaar met een grote verscheidenheid aan invloeden. Naar eigen zeggen wordt hij geïnspireerd door Eels, Mark Lanegan, Pete Doherty, etc.