Opening DOK met Salut C'Est Cool

30.04.2017
-
19:30

gratis

Vier levensgenieters die dadaïstische teksten combineren met eurodance en gabbertechno uit de nineties: maak kennis met Salut C'Est Cool, de Kenji Minogue van Frankrijk. Hun optredens lijken dankzij het totale gebrek aan organisatie op een uit de hand gelopen feestje onder vrienden. De vier kunststudenten zijn immens populair in thuisland Frankrijk, maar ook in Wallonië, Canada, Duitsland. Ze brachten al 5 albums uit, waarvan het eerste Le Very Best Of heette.

Geen vooroordelen, gewoon raven!

Is het die hallucinerende cocktail van kermismuziek en elektrobeats waar Tiga, Sexy Sushi of zelfs Le Le een patent op hebben, maar hier voortreffelijk aan de man werd gebracht door vier schotelvodden die al deze sappen helemaal tot zich hebben genomen? Wat maakt het uiteindelijk uit. Salut C’est Cool gaf boemelles voor gevorderden. Leeghoofdig gedonder voor mensen die even helemaal “van 't padje” wilden gaan. - damusic na een optreden in de Botanique

Dit concert gaat door op de opening van DOK. Vijf maanden lang kan je iedere zondag ontspannen in de tuin, speeltuin of op het zonnig terras. Ook Democrazy is als DOKbewoner weer van de partij. Check de nieuwe website van DOK en bekijk het volledige programma van 30 april.

De openingsdag van DOK op Facebook

Salut C'est Cool (FR)

Salut C’est Cool is een groep van vier lovers die geen enkel genre uitsluit. Ze zingen teksten met dadaïstische accenten op een instinctieve en opgewonden technobeat. Op hun concerten heerst er een bekende rave sfeer, zonder hiërarchieën of vooroordelen. Iedereen zal er op zijn eigen manier dansen in zweet en rauwe poëzie.