Protoje & The Indiggnation, Nattali Rize

25.04.2017
-
19:30

€23 in voorverkoop (€28,5 incl. reservatiekost) / €27 aan de avondkassa
Op vertoon van je geldige studentenkaart krijg je €3 cash terugbetaald aan de avondkassa! 
Meer info over studentenkortingen en UitPas

Protoje mag je gerust aanspreken als de meest toonaangevende en belangrijkste reggae-artiest van zijn generatie. Hij was afgelopen zomers al te zien op Reggae Geel, Dour én Couleur Café, en dat is geen toeval: hij mixt reggae met pop en dub en zet het genre zo volledig naar zijn hand.

Sinds 2010 maakte hij twee albums en een resem hits, met o.a. Ky-Mani Marley ('Rasta Love') en Chronixx ('Who Knows'). In juni 2016 kwam zijn meest recente album Royalty Free uit met hits zoals Can't feel no way.  Als hoofdrolspeler van de roots reggae revival blijft hij de grenzen van het genre verkennen, maar dan wel met beide voeten in de 21ste eeuw. 

De erfenis van Bob Marley en Peter Tosh is in goede handen.

Nattali Rizze is zeker geen nieuwkomer in de muziekwereld. Als frontwoman van de Australische Reggae/Roots band Blue King Brown heeft ze al een heel aantal singles en albums op haar repertoire. In 2015 ging ze nieuwe muzikale horizonten gaan verkennen en dit deed ze in de vorm van een nieuw soloproject. Samen met het Jamaicaanse drum'n'bass duo NOTIS trok ze de studio in met haar eerste EP New Era Frequency als resultaat. Met haar nieuwe muzikale project gaat ze terug resoluut voor krachtige teksten en 'positive vibrations'. Sociaal activisme zit als een rode draad doorheen de EP.

One love, one heart!

Dit concert zal geopend én afgesloten worden met de Jamaicaanse dancehall van Young Gun Superior. Breng hier maar alvast je dansschoenen voor mee! 


Volg dit event ook via Facebook. 

Protoje (JM)

Protoje mag je gerust aanspreken als de meest toonaangevende en belangrijkste reggae-artiest van zijn generatie.

Nattali Rize (AU)

Nattali Rizze is zeker geen nieuwkomer in de muziekwereld. Als frontwoman van de Australische Reggae/Roots band Blue King Brown heeft ze al een heel aantal singles en albums op haar repertoire. Daarbovenop is ze ook nog eens een sociaal activiste en dat hoor je maar al te duidelijk in de teksten van haar nummers.