Rae Sremmurd, Bobo Swae & Impxct

26.01.2017
-
19:30

€25 in voorverkoop (€27 incl. reservatiekost) / €29 aan de avondkassa
Meer info over studentenkortingen en UitPas

!! Sremm Live VIP Meet & Greet Package: €90 (€93 incl. reservatiekost, pakket bevat concertticket)
!! Sremm Live Merchandise Package: €60 (€63 incl. reservatiekost, pakket bevat concertticket)

Rae Sremmurd ('Ear Drummers' - hun label - achterstevoren, moet kunnen) zijn de broers Slim Jimmy en Swae Lee. Geboren in California, getogen in een ruige achterbuurt in Tupelo, Mississippi. Hip-hop was voor hen de ultieme manier om te ontsnappen aan de erbarmelijke omstandigheden en wanhoop van hun omgeving.

Al snel trokken ze, met hun energieke muziek, de aandacht van gerenommeerd superproducer Mike WiLL (Rihanna, Jay Z, Kanye West, 2 Chainz...), die het duo prompt een contract onder de neus schoof bij zijn label Ear Drummer Records.

Vorig jaar verscheen het gelauwerde debuutalbum SremmLife. Eerste single 'No Flex Zone' was meteen een schot in de roos. De bijhorende videoclip ging viraal en werd wereldwijd meer dan 100 miljoen (!) keer bekeken. Opvolger 'No Type' deed het nog beter en met 'Throw Sum Mo' ft. Nicki Minaj & Young Thug zijn de hip-hoppers definitief doorgebroken bij het grote publiek.

Sinds 14 november 2016 staan ze ook op de eerste plaats in de Billboard Hot 100 met "Black Beatles". Dankzij de mannequin challenge kregen ze een enorme boost in populariteit en dat blijkt ook uit de cijfers. Op een week tijd werd hun nummer ruim 54,1 miljoen keer gestreamd. Wat het hoogste cijfer is sinds Adele met "Hello". zelf waagden ze zich ook al aan de mannequin challenge met hun hele publiek erbij. Wie weet doen ze dit nog eens over in Vooruit!

Volg dit event ook via Facebook.

Rae Sremmurd (US)

Rae Sremmurd ('Ear Drummers' - hun label - achterstevoren, moet kunnen) zijn de broers Slim Jimmy en Swae Lee. Geboren in California, getogen in een ruige achterbuurt in Tupelo, Mississippi. Hip-hop was voor hen de ultieme manier om te ontsnappen aan de erbarmelijke omstandigheden en wanhoop van hun omgeving.

GUS

DHL, B9000, Krewcial, De Hop, ...