Soldier's Heart: Slotshow "Let It All End", Schaduwland (+ feestje)

21.12.2016
-
19:30

€13 in voorverkoop (€14,5 inclusief reservatiekost) / €16 aan de avondkassa
Info over studentenkortingen en UitPas 

Soldier's Heart bestaat 4 jaar.
Bedankt Camille, Christian, Bavo, Lisa, Filip, Gilles, Jimmy, Maarten, Yann, Kay, Arne, Universal, Jasper, Maarten, Jinte, Adriaan, Christophe, Frederik, Marjolijn, Daan, Tom, Jan, Stefaan, Stef, Leontien, Marie, Tina, Klaartje, Wouter, Leo, Alessandro, Yens, Bruno, Edmund, Frederick, Esmay, alle programmatoren & vooral u, ons publiek/vrienden/fans.

Na deze 4 jaar beslist Sylvie dat het tijd is voor iets anders, iets nieuws. 'Let It All End', het begin van onze plaat, wordt nu het einde van Soldier’s Heart. Daarom geven wij op 21 december onze laatste show.

Kom een laatste keer met ons dansen.
Laurens, Benjamin, Jasper, Ferre & Sylvie

Schaduwland is het slaapkamerproject van Frederik Poisquet en Jelle Hermans dat recent het daglicht zag. Ontstaan uit de behoefte eindelijk naar buiten te komen met ideeën die tot nog toe enkel in een donkere slaapkamer zijn blijven hangen. 

Hun eerste single 'Melody for the Sun' klinkt schemerachtig en mysterieus. Warme, volle klanken die een melancholische atmosfeer met zich meedragen. Folk noir met subtiele toetsen elektronica.

Na het concert mag je nog een feestje verwachten in de Balzaal, met dj Tobi Jonson.

Volg dit concert ook op Facebook.

Tobi Jonson

Tobi Jonson is het alias van Tobias Jansen een naam die misschien niet direct een belletje doet rinkelen. Een gepassioneerde, jonge filmregisseur verantwoordelijk voor onder andere het artwork van Oscar and The Wolf en Warhola maar ook de mysterieuze videoclips van het Beglische electro trio Vuurwerk. Zijn recentste werk kregen we te zien in de vorm van de nieuwste videoclip van Blaudzun.

Soldier's Heart

Soldier's Heart won in 2013 'De Nieuwe Lichting' op StuBru met dank aan single 'African Fire'. Ze traden op in het voorprogramma van Balthazar, Deus, Willis Earl Beal en vele andere toppers. Hun titelloze EP ging in eind juni 2015 in première op Brooklyn Vegan. Op Big Next Weekend stellen ze nieuwe plaat Night By Night voor, die uitkwam op 26 februari. Single 'Randy' en een cover van Drake's 'Hotline Bling' hoorde je al op Studio Brussel.

Schaduwland

Schaduwland is het slaapkamerproject van Frederik Poisquet en Jelle Hermans dat recent het daglicht zag. Ontstaan uit de behoefte eindelijk naar buiten te komen met ideeën die tot nog toe enkel in een donkere slaapkamer zijn blijven hangen. 

Hun eerste single 'Melody for the Sun' klinkt schemerachtig en mysterieus. Warme, volle klanken die een melancholische atmosfeer met zich meedragen. Folk noir met subtiele toetsen elektronica.

 

The Other Brothers

The Other Brothers is een dj-collectief onder leiding van DJ [K]. [K] was eerder al resident in Vooruit Café en programmator bij Kinky Star en is momenteel huisdeejay bij Ancienne Belgique. Uiteindelijk stichtte hij in 2009 naar aanleiding van een djset op het Brugse Cactusfestival The Other Brothers.