Waar Is Ken?

26.04.2017
-
20:00

€12 in voorverkoop (13,5 incl. reservatiekost) / €15 aan de avondkassa
Info over UiTPAS en studentenkortingen

Al sinds 2014 doorbreekt Waar Is Ken? het taboe op hippe Nederlandstalige muziek. Wie al eens van Bazart of Brihang hoorde, weet dat het aan het lukken is.

Twee jaar na de voorstelling van hun eerste album Dwaaltuin verrast de Izegemse band opnieuw met digitaal mos, dit keer van op de stoeprand van het drukke stadsleven: tweede album Rafelrand komt uit op 31 maart op hun eigen label. Single 'Hemelwater' bevat de kenmerkende WIK?-grooves, ondergedompeld in een bad vol welgemikte woorden. Beluister hier alle nummers van de plaat.

Deze verrassende popmuziek, dromerig en hip, smeekt om een passend voorprogramma voor hun concert in Charlatan. Via vi.be zoeken we een passend voorprogramma. Deelnemen kan t.e.m. 9 april.

Volg dit concert ook op Facebook.

Waar is Ken?

Waar is Ken? was de afgelopen drie jaar bijna dagelijks te horen op de radio. Een tiental singles haalden de rotatie op Radio1 en sommige scoorden hoog in de VOX-hitlijst. Na de vele dagelijks airplay van Woordenstroom op Eclectic 24, het onvolprezen radiokanaal van KCRW (Californië), volgden nog een vijftal nummers op hun playlist.