DJ EZ

DJ EZ  wordt dezer dagen wordt hij beschouwd als één van de beste DJ’s ter wereld. Zijn instinctieve dj-sets vol creativiteit en techniciteit leverden hem al tal van prijzen en awards op zoals o.a. ‘Best DJ’ voor DJ Mag’s Best Of British Award 2016. Dankbaar en trots op zijn hele carrière blijft de DJ gefocust en klaar voor wat het volgende hoofdstuk in zijn leven brengt. Dat het nog meer geweldige live sets en feestjes oplevert staat in alle geval vast.

Dj EZ  is afkomstig uit Londen en wist als kind al dat hij later iets met muziek of electronica wou doen. Deze wens werd vervuld, zij het met vallen en opstaan. Pop, hiphop, swing en reggae waren de basis van zijn inspiratie, later aangevuld met house, techno, acid en electro. Uiteindelijk werd al het harde labeur wel beloond. Hij bracht sinds 2000 enkele EP’s en tal van compilatie cd’s uit.

In 2016 organiseerde ‘the ultimate challenge’ voor zichzelf door een live DJ set te spelen die maar liefst 24 uur duurde. De opbrengst zou naar awareness for Cancer Research UK gaan. De hele set werd gestreamd via zijn website en kreeg wereldwijde aandacht via social media. Het hele project bracht maar liefst £60 000 op. Wat. Een. Kerel.