Handelsbeurs

Website Handelsbeurs

Adres
Kouter 29, 9000 Gent

Tickets
Voor Democrazy-concerten die in Handelsbeurs doorgaan, verloopt de ticketverkoop online via Democrazy. Dezelfde ticketlinks worden op de websites van Democrazy en Handelsbeurs vermeld. Wie zijn tickets liever offline koopt, kan terecht in platenwinkel Music Mania (Sint-Pietersnieuwstraat 19, maandag t.e.m. zaterdag, tussen 11:00 en 18:30).

Bereikbaarheid
Vanaf maandag 3 april 2017 is in centrum Gent het nieuwe circulatieplan in werking.
Ons devies: kom met de fiets*, het openbaar vervoer, te voet, of parkeer je auto buiten de stad in een Park & Ride-zone. Wie toch met de auto de stad in wil, plant zijn route best vooraf, of gebruikt een online app zoals Google Maps, Here of Waze. Vermijd niet-geupdatede gps-toestellen. Tom Tom-toestellen moeten manueel geupdated worden.

Handelsbeurs (meer info) bevindt zich in zone 3 (KROOK). De Kortrijksepoortstraat en de Nederkouter vormen de toegangswegen naar de omgeving van de Kouter, en verder naar de omgeving van de Bagattenstraat. Deze toegangswegen leiden je naar de parking in de Savaanstraat, Kouter en Center Parking. Als je via de binnenring naar de Kouter rijdt, neem je van op de Citadellaan toegangspoort 'Kortrijksepoortstraat'.

Download de detailkaart van sector KROOK.

*Pas met de fiets wel op in de voetgangersstraten tussen 11-18u.