Ticketinfo

Tickets voor Democrazy-concerten kan je op verschillende plaatsen kopen, online en offline. Hier kan je terecht:

 • Democrazy (online, Ticketmatic)
  Bij vragen over tickets, mail naar tickets@democrazy.be of bel ons op 09 223 22 27 (10u-18u). 
  Als je geen mail met tickets ontvangt na het betalen van je order, check je spamfolder. 
 • Music Mania (in de winkel: Sint-Pietersnieuwstraat 19, Gent)
 • Vooruit (online, Ticketmatic / in het bespreekbureau; enkel voor concerten die in Vooruit doorgaan)

Denk aan papierverspilling en breng je ticket bij voorkeur mee op je smartphone (zet je scherm even op hoogste lichtsterkte als het scannen niet lukt) of druk het af.

__________________

DEMOCRAZY CADEAUBON
Alle Democrazy-concerten kunnen in voorverkoop online betaald worden met deze bon. Koop hier een bon met een waarde naar keuze, en laat je slachtoffer zelf kiezen welke concerten hij/zij wil zien.

__________________

UITPAS GENT
Als je een Gentse UitPas hebt, kan je op elk van onze concerten een punt sparen. Sommige zalen hebben een UitPas-zuil, of vraag ernaar bij de avondkassa! Je koopt je ticket in voorverkoop of aan de avondkassa. Als een kortingsactie plaatsvindt voor alle houders van de Gentse UitPas, worden die gecommuniceerd via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Heb je een Gentse UitPas met kansentarief, dan krijg je 80% korting op de ticketprijs. Hiervoor vragen we te reserveren via mail aan contact@democrazy.be, of telefonisch via 09 223 22 27, met vermelding van je UitPasnummer (begint met 09000). Voor concerten die doorgaan in Vooruit, kan je ook daar aan de balie je ticket met reductietarief kopen, op vertoon van je UitPas, en tijdens de openingsuren van het bespreekbureau.

Algemene info over het kopen / gebruik van een UitPas vind je hier.

___________________

STUDENT
Als student kan je gebruik maken van verschillende kortingen:

 • Op vertoon van je geldige studentenkaart krijg je 3 euro cash terugbetaald aan onze avondkassa (uitgezonderd bepaalde concerten, dit wordt expliciet vermeld in de agenda).
  > Koop je ticket in voorverkoop, toon je geldige studentenkaart aan de avondkassa, en krijg 3 euro cash terugbetaald.
  > Koop je ticket aan de avondkassa, toon je geldige studentenkaart en betaal 3 euro minder dan de avondkassaprijs.
 • Studenten van LUCA School of Arts en KU Leuven Faculteit Architectuur campus Sint-Lucas Gent krijgen 5€ korting voor de meeste van onze concerten, meer info hier, of check hun Facebook pagina.
 • Studenten van de UGent kunnen via Cultour voor de meeste concerten tickets kopen aan sterk verminderde prijzen, check hun catalogus.
 • Af en toe is een Flashdeal van toepassing op Democrazy-concerten in Vooruit. Dit wordt een dag voor aanvang van het concert bekend gemaakt. Check de website, Facebook of abonneer je op hun nieuwsbrief.
 • Ook de Guidobon (uit de Guidogids p. 309) is geldig op alle Democrazy-concerten (tenzij anders vermeld). Daarmee krijg je 5 euro cash terugbetaald op je Democrazy-ticket (voorverkoop of avondkassa), op vertoon van de bon én je geldige studentenkaart.

__________________

DEMOCRISISPAS

Op het einde van elk kalenderjaar wordt de DemoCrisisPas gelanceerd, een tienbeurtenkaart die een jaar geldig is. Houd onze nieuwsbrief en sociale media in de gaten voor de lancering; deze DemoCrisisPas verkoopt steeds in sneltempo uit.

__________________

BIG NEXT-BON

Aan de kassa van alle Big Next-concerten krijgen ticketkopers een Big Next-bon. Als je drie stempels verzamelt, mag je gratis binnen op je vierde Big Next-concert. Graag mailen naar contact@democrazy.be voor de reservatie van je gratis concert.


Kortingen zijn niet cumuleerbaar.

Nog vragen? Mail naar tickets@democrazy.be.