I will, I swear, Glints

Wie het uitverkochte (en ijzersterke) concert van I will, I swear op DOK gemist heeft krijgt een herkansing.I will, I swear is het project rond de engelenstem van Fien Deman en muzikale duizendpoot Jonathan Van Landeghem. Het duo zette zichzelf op de kaart met wondermooie releases als Long Days/Sleep' en 'Mess', stuk voor stuk melancholische nummers die op uw ziel mikken. De band leverde ook de soundtrack voor internationale reclamecampagnes van modehuis Elie Saab en de Israëlische bruidsmode ontwerper Berta. Verder lijkt geen enkele radiozender rond deze band te kunnen: Radio 1, Radio 2, MNM, Studio Brussel, ze bezweken allemaal. Niet zo toevallig dus dat ze dit jaar De Nieuwe Lichting op Studio Brussel wonnen.Glints is het nieuwe elektronica-hiphop-pop project van Antwerpenaar Jan Lemmens. Op de release van de gelijknamige debuut EP is het nog wachten tot 15 november maar de video en tevens eerste single 'Dread' is hier al te bekijken.Volg dit event ook via Facebook.

Glints(BE)

Antwerpse rapper met Britse roots, die je zo als de bastaardzoon van Mike Skinner en Kate Tempest kan zien. Op reeds twee EP's levert de man otherworldly hiphop af, zowat overal lo-vend onthaald.

Lees meer

I Will, I Swear

I Will, I Swear is een jong Gents duo bestaande uit multi-instrumentalist Jonathan Van Landeghem (Say Hello To My Kids) en Fien Deman (Jagär). Ze brengen delicate, ingetogen melodieën die mooi...

Lees meer
I will, I swear, Glints
20.12.15