Jonathan Wilson (solo, akoestisch), Omar Velasco

Jonathan Wilson is een eersteklas singer-songwriter in de grote traditie van de Amerikaanse psychedelische rock en Laurel Canyon folk. Hij neemt deze lente een pauze tijdens het werk aan zijn vierde soloalbum, en plant een unieke akoestische solotournee.Wilson zal nummers brengen uit zijn twee bekende albums Gentle Spirit (2011) en Fanfare (2013), maar ook uit Frankie Ray, het cultalbum uit 2007 dat in uiterst beperkte oplage uitgebracht werd. Tijdens deze tournee zal bovendien een 7" vinyl te koop zijn met een aantal nummers van Frankie Ray.Support is singer-songwriter Omar Velasco!Volg dit event ook via Facebook.

Omar Velasco(US)

De singer-songwriter en multi-instrumentalist Omar Velasco is gevestigd in Los Angeles en eert de klanken van het verleden terwijl hij zijn eigen eclectische en multiculturele mix creƫert.

Lees meer

Jonathan Wilson(US)

Jonathan Wilson vestigde zich begin jaren 2000 met een analoge opnamestudio in Laurel Canyon, de legendarische plek in de Hollywood Hills waar in de jaren '60 en '70 artiesten rondhingen als The Byrds...

Lees meer
Jonathan Wilson (solo, akoestisch), Omar Velasco