VIDEODROOM: Aurora Halal & Vladimir Ivkovic

VIDEODROOM is de jaarlijkse dream date tussen Film Fest Gent en Kunstencentrum VIERNULVIER. Van 10 tot en met 19 oktober brengen we een eigenwijze mengelmoes van eclectische muziek en dito cultfilms. Van vers gecomponeerde soundtracks bij obscure films tot unieke audiovisuele shows.

De uit Brooklyn afkomstige Aurora Halal is diep geworteld in de underground DIY-scene van haar stad. Haar duistere en metallic dj-sets zijn sensueel en vooruitstrevend. Naast het draaien en maken van muziek, is ze ook de oprichter van het festival Sustain-Release en mede-organisator van Draaimolen Island 2024.

Vladimir Ivkovic is een veelzijdige DJ en curator, bekend om zijn unieke platenkeuze en het creëren van meeslepende muzikale verhalen. Oorspronkelijk uit Belgrado, groeide hij uit tot een icoon in de Europese clubscene met optredens in clubs zoals Berghain en De School, en op festivals als Dekmantel en Primavera Sound. Zijn avontuurlijke stijl komt ook naar voren op zijn label Offen Music. Of hij nu in de booth staat of radioshows maakt, Ivkovic blijft een innovatieve kracht binnen de wereld van elektronische muziek.

Powered by Lotto.

VIDEODROOM: Aurora Halal & Vladimir Ivkovic
Deuren
23:00
Voorverkoop
€ 18
Avondkassa
€ 21

TIMINGS:

23:00 UNOS
01:00 Aurora Halal b2b Vladimir Ivkovic