Lefto Early Bird presents “Motherless Father (in Movement)”

+ Coco María + Bruno x Soet x Moene

Lefto Early Birds passie voor muziek, dans en kunst komen op een onverwachte manier samen in de dansvoorstelling Motherless Father (in Movement). De wereldbekende DJ en producer creëerde voor dit project een uniek geluid dat het midden houdt tussen jazz, club en spirituele muziek. Na het vele toeren en rondreizen vond hij tijdens de verschillende lockdowns de tijd om deze indrukwekkende dansvoorstelling te maken in samenwerking met Isabelle Clarençon, Joffrey Anane, Rashad Zangaba en Kassy Bondoko. De muziek ervan is te horen op het album Motherless Father via het Brownswood label van Gilles Peterson.

Support wordt verzorgd door het Leuvense trio Bruno x Soet x Moene, makers van een aanstekelijke mix van jazz, funk en jungle.

Lefto verzorgde bij Democrazy als 1 van onze huisdj's en curatoren de afgelopen 30 jaar meer dan 50 avonden met spraakmakende gasten als Hudson Mohawke, Floating Points, Robert Glasper, Hiatus Kaiyote, MF Doom, Jordan Rakei, Makaya McCraven, Sampa The Great, Suicideboys, … 

Ook deze keer gaan we met Lefto de nacht in in Club Wintercircus, en dat samen met Coco María. Verwacht van haar selectie een mix van vreugdevolle en obscure juweeltjes, variërend van samba, charanga en cumbia tot een assortiment zeldzaamheden uit zonnige, verre oorden. Jazz, soul of boogie maken ook deel uit van Coco's DNA en worden nooit achterwege gelaten in haar dj-sets.

Powered by Lotto.

In samenwerking met Different Class.

Lefto Early Bird(BE)

Aangesloten bij groten zoals Brownswood, !K7, Stones Throw, Jazzy Sport en Appletree Records, heeft Lefto de hele wereld al op zijn grondvesten doen daveren: van Londen tot Tokyo en LA tot Singapore.

Lees meer

Coco María(DE)

Samba, charanga, Cumbia maar ook jazz, soul of boogie - Coco Maria is een genredoorbrekende artiest.

Lees meer
Lefto Early Bird presents “Motherless Father (in Movement)”+ Coco María + Bruno x Soet x Moene
Koop tickets
Deuren
21:00
Voorverkoop
€ 18
Avondkassa
€ 22

Lefto Early Bird tickets aan €18.