Machinedrum + Martha Da'ro

Machinedrum (Travis Stewart) begon zijn reis naar het maken van zijn nieuwste album 3FOR82 op 4 maart 2023, zijn 41e verjaardag. Op zoek naar helderheid en inspiratie voor zijn 11e studioalbum trok hij naar Joshua Tree National Park in Californië. Daar, in de stille uitgestrektheid, dook Machinedrum diep in oude harde schijven vol beats uit de late jaren 90. Veel van deze tracks, gemaakt op het ruwe freeware programma Impulse Tracker, hadden bijna een kwart eeuw onaangeroerd gelegen. Het resultaat is een verzameling van 12 intense, ruminerende nummers die de naald spannen tussen zijn verleden, heden en toekomst, en teruggrijpen naar zijn muzikale roots als tiener.

Martha Da'ro is een multidisciplinaire Belgisch-Angolese artieste, wiens creatieve carrière zich uitstrekt van muziek tot film en theater. In 2020 bracht ze haar genre-verleggende EP Cheap Wine & Paris uit, die ze zelf omschrijft als Diaspop.

Met al haar creatieve bezigheden in gedachten, is Da'ro's debuut solo-LP PHILOPHOBIA (wat betekent; angst om geliefd te worden) een intens cinematische ervaring in alle aspecten. De sfeer doet denken aan een evocatieve sonische kunstinstallatie en tegelijkertijd is het een rechttoe rechtaan muziekalbum. Met een zachte maar krachtige stem streefde Martha Da'ro ernaar een album te componeren waarbij elke track fungeert als een soundtrack en een verhaal vertelt.

••••••

Castor W. zal de line-up op 5 oktober vervoegen als DJ. Hij zal draaien vóór, tussen en na de concerten. Hij heeft een programma op Urgent.fm, genaamd Breaxity.

Powered by Lotto.

Martha Da'ro(BE)

Martha Da'ro is een multidisciplinaire Belgisch-Angolese artieste die met haar genre-verleggende muziek een avant-gardistische mix van stijlen en een intens cinematische ervaring creëert.

Lees meer

Machinedrum

Opgegroeid op het platteland van North Carolina ontdekte de tiener Travis Stewart dansmuziek niet op dansvloeren, maar via het internet.

Lees meer

Videos

Machinedrum + Martha Da'ro
Deuren
21:00
Voorverkoop
€ 21
Avondkassa
€ 23