bôa

Na een onderbreking van meer dan twintig jaar is bôa terug met Whiplash, hun langverwachte nieuwe album dat op 18 oktober verschijnt. 

De Britse alt-rockband bestaande uit Jasmine Rodgers (zang/gitaar), Alex Caird (bas) en Lee Sullivan (drums) brak in de late jaren ’90 door met de single “Duvet”, bekend van de cult-anime Serial Experiments Lain. Met hun mix van dromerige gitaarpartijen en melancholische teksten slaagt het trio erin een sound neer te zetten die verrassend actueel blijft en een nieuwe generatie fans bereikte via TikTok.

Whiplash werd geproduceerd door Chris Zane (Jack Antonoff, Passion Pit) en biedt een frisse, maar herkenbare sound die zowel oude als nieuwe fans aanspreekt. Van de hypnotiserende titeltrack tot het orkestrale “Beautiful & Broken” combineert bôa nostalgie met eigentijdse invloeden wat resulteert in meeslepende nummers over verlies, identiteit en culturele veranderingen.

Met een volledig uitverkochte tour door de VS en UK in het vooruitzicht, bewijst bôa dat ze nog steeds hyper relevant zijn in het huidige muzieklandschap. Tijdens hun live shows mag je dan ook rekenen op een intieme sfeer waarin oude klassiekers en nieuw werk naadloos in elkaar overgaan.

bôa(UK)

Na 20 jaar is Britse alt-rockband bôa terug en bewijzen ze dat ze nog steeds relevant zijn.

Lees meer

    Videos

    bôa
    Koop tickets
    Deuren
    19:30
    Voorverkoop
    € 22
    Avondkassa
    € 24

    Dit concert gaat in verkoop op 6-09-2024 om 11u.

    Line-up