Azymuth

+ Nico Juice

Azymuth, de legendarische Braziliaanse band die jazz-funk en samba samenbracht tot hun unieke stijl 'samba doido', komt naar Gent! Met een carrière van meer dan 50 jaar en meer dan dertig albums, is Azymuth nog steeds een kracht om rekening mee te houden. Hun baanbrekende muziek heeft generaties beïnvloed, van jazz en funk tot elektronische muziek, en ze hebben samengewerkt met artiesten als Marcos Valle, Milton Nascimento, Madlib en Jazzanova.

Na het verlies van hun oorspronkelijke toetsenist José Roberto Bertrami en drummer Ivan Conti, blijft bassist Alex Malheiros de band voortzetten met dezelfde energie. Samen met toetsenist Kiko Continentino en drummer Renato Massa levert Azymuth een onvergetelijke live-ervaring vol kosmische grooves en virtuoos spel.

••••••

Nico Juice, bezieler van de Mo' Juice parties en resident bij Kiosk Radio en We Are Various, brengt met zijn uitgebreide vinylcollectie een eigenzinnige en uplifting mix van disco, early house, 80s boogie en meer naar de dansvloer.

Nico Juice(BE)

Als bezieler van de Mo’ Juice parties (samen met Mo Disko), als resident op Kiosk Radio én We Are Various, als organisator van Democrazy-concerten, of gewoon op de dansvloer van één of ander feest…

Lees meer

Azymuth(BR)

Azymuth is een Braziliaanse band die sinds 1973 jazz-funk en samba combineert in 'samba doido'. Met 30+ albums heeft ze wereldwijd invloed op jazz, funk en elektronische muziek.

Lees meer
Azymuth + Nico Juice
Koop tickets
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 32
Avondkassa
€ 34