The Pineapple Thief

The Pineapple Thief zijn uitgegroeid tot een van de meest spannende en invloedrijke progressieve rockbands van de 21e eeuw. Ze blijven de grenzen van het genre verleggen, met een unieke en meeslepende sound die hen een toegewijde en gepassioneerde schare fans heeft opgeleverd.

Hun muziek is een samensmelting van rijke melodieën, complexe arrangementen en diepzinnige teksten. De emotioneel geladen nummers verkennen thema’s zoals introspectie, menselijke connectie en de voortdurend veranderende aard van het leven. Met een onwrikbare toewijding aan muzikale vernieuwing en een discografie van meer dan twintig jaar, hebben The Pineapple Thief hun geluid continu verfijnd, van hun vroege releases tot de recente albums “Dissolution” en “Versions Of The Truth”.

Bekend om hun onvergetelijke liveoptredens, nemen Bruce Soord (zang, gitaar), Jon Sykes (bas), Steve Kitch (keyboards) en Gavin Harrison (drums) het publiek mee op een boeiende reis door hun uitgebreide oeuvre. Hun concerten zijn een toonbeeld van muzikaal vakmanschap en hun vermogen om een bijna transcendente live-ervaring te creëren.

Of je nu een doorgewinterde fan bent of nieuw bent in hun muziek, The Pineapple Thief is een live-act die je niet mag missen.

Ze spelen hun nieuwe ep "Last To Run", met onuitgegeven songs van de nummer-één-plaat "It Leads To This" (2024).

In samenwerking met Ha Concerts.

The Pineapple Thief
di 25.03.25
Koop tickets
Deuren
19:15
Voorverkoop
€ 32
Avondkassa
€ 35

Tickets gaan in verkoop op 27/09 om 10u.