FROM DUSK TILL DAWN 007 w/ Musumeci & Phunkadelica

Bereid je voor op een onvergetelijke avond bij FROM DUSK TILL DAWN! Voor deze laatste editie van 2024 brengen we je een unieke line-up van topartiesten binnen de melodische techno.

Musumeci, de Italiaanse DJ en producer, staat bekend om zijn hypnotiserende beats en tijdloze elegantie. Hij combineert de warmte van de Middellandse Zee met vooruitstrevende elektronische muziek, wat hem een pionier maakt binnen de scene. Samen met Phunkadelica, wiens kosmische invloeden en futuristische sound voor betoverende energie zorgen, zullen ze een speciale extended B2B-set neerzetten. Verwacht een meeslepende reis door ruimte en tijd, waarbij ze de dansvloer naar nieuwe hoogten tillen.

EMJIE, een opkomend talent uit België, brengt diepe en etherische melodieën die elk publiek in beweging krijgen. Haar sets zijn een perfecte balans tussen pulserende beats en hypnotiserende ritmes. De resident van de avond, Phil Monday, een vaste waarde in de Belgische scene sinds 2005, zal het feest compleet maken met zijn diepe, donkere techno en progressieve invloeden.

Musumeci(IT)

De Siciliaanse DJ Musumeci betovert met diepe, hypnotiserende beats en tijdloze melodieën, en is een pionier in de melodische techno die grenzen verlegt op zowel festivals als in intieme clubs.

Lees meer

Phunkadelica(IT)

Phunkadelica brengt een hypnotiserende mix van melodische techno en kosmische invloeden, en neemt wereldwijd publiek mee op een energieke, futuristische muzikale reis.

Lees meer

EMJIE(BE)

De Belgische EMJIE verovert de elektronische muziekwereld met krachtige sets vol pulserende beats en etherische melodieën, die elke dansvloer in beweging brengen.

Lees meer

Phil Monday(BE)

Resident DJ Phil Monday is sinds 2005 een vaste waarde in de Gentse elektronische muziekscene, bekend om zijn deep house, tech-house en evoluerende donkere techno.

Lees meer
FROM DUSK TILL DAWN 007 w/ Musumeci & Phunkadelica
Koop tickets
Deuren
23:00
Voorverkoop
€ 19
Avondkassa
€ 21