Tommy Guerrero

Tommy Guerrero, een legendarisch skateboarder van het iconische Bones Brigade-team, is niet alleen een naam in de skatewereld, maar ook een getalenteerde muzikant. Geboren in San Francisco, groeide hij op in een omgeving waar skateboarden en muziek hand in hand gingen. Al sinds de late jaren '70 is Guerrero actief in de muziek, en hij heeft zijn passie voor DIY punk en skatecultuur weten te vertalen naar zijn eigen muzikale stijl.

Guerrero's muziek is een unieke mix van invloeden, met jazzy ritmes en soulvolle klanken die prachtig samensmelten met rauwe punkgeluiden. Hij put inspiratie uit de werken van muzikale grootheden zoals John Coltrane, Bad Brains, Joy Division en Gábor Szabó, en creëert zo een sound die zowel herkenbaar als vernieuwend is.

Tommy Guerrero's album Sunshine Radio (2021) biedt een warm geluid met uitnodigende melodieën en thema's van hoop, waarmee het luisteraars meeneemt in een wereld van optimisme​. In tegenstelling tot dit album heeft het meest recente album, Amber of Memory (2023), een melancholische "Surf Goth"-sound, gekenmerkt door het gebruik van 70s drummachines en bariton-gitaren.

Tommy Guerrero(US)

Tommy Guerrero, legendarisch skateboarder van Powell Peralta's Bones Brigade, is ook veelzijdig muzikant, beïnvloed door punk en skatecultuur, met invloeden van Coltrane tot Joy Division.

Lees meer
Tommy Guerrero
Koop tickets
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 24
Avondkassa
€ 26

Ticketverkoop start op 18/10 om 10u