Fake Records Labelnight - Uberdope, Brihang, NTREK

Op zaterdag 13 juli is het zover: de eerste label night van Fake Records in DOKbox! Het piepjonge label gaf onder meer al Lelijk, het tweede album van Uberdope uit en dit jong Gents talent zal dan ook van de partij zijn op DOK. Ook labelgenoot Brihang, die zijn nieuwe EP Periode Jalisco komt voorstellen, zal een acte de présence geven. De jonge rapper uit West-Vlaanderen combineert vette beats met poëtische teksten, en is daarbij niet vies van het experiment. Derde act op het programma is NTREK, een vierkoppig hiphopcollectief en provinciegenoten van Brihang. Met hun fel gesmaakte EP Mjir dan nen track en hun WUK EP bewijzen de vier dat ze goed onderweg zijn naar de top van de Vlaamse hiphop. De afterparty van de avond zal verzorgd worden door Mixmonster Menno in de DOKkantine!Host van de hele avond is niemand minder dan Spreej!Volg dit concert ook op Facebook.

NTREK(BE)

NTREK is een relatief jong West-Vlaams hiphopcollectief dat bestaat uit vier leden: Baadasssss, Cfour, Mr. Brown en Ljipe Trukn. Vier artiesten die elk op hun manier al jarenlang hun liefde voor...

Read more

Brihang(BE)

Atypische hiphop uit Knokke. Zijn laatste album 'Zolangmogelijk' is meer poëzie dan macho, en live houdt hij van experiment.

Read more

Uberdope(BE)

De Gentse hiphopgroep gooit al enkele jaren hoge ogen met strakke liveshows, heerlijke videoclips en gesmaakte televisiepassages. Slimme nonsens over funky producties!

Read more

Mixmonster Menno

Mixmonster Menno is turntablist van zowat de heetste liveband uit eigen land: STUFF. En maakt sinds jaar en dag deel uit van Grazzhoppa's DJ Big Band. Menno staat bekend om zijn scratching en...

Read more
Fake Records Labelnight - Uberdope, Brihang, NTREK
13.07.13