Sonny Knight & The Lakers

Sonny Knight is the real deal. Geboren en getogen in Minnesota begon hij al op 17-jarige leeftijd met zijn band Little Sonny Knight & the Cymbols. Sindsdien nam zijn muziekcarrière vreemde wendingen. Hij deed dienst bij het leger, woonde een aantal jaren in Californië om later weer terug te keren naar Minneapolis. In de jaren 80 zei hij de muziekbusiness vaarwel en begon te werken als truckchauffeur. Niemand die kon voorspellen dat de man terug zou keren. En hoe. In september verschijnt I'm Still Here op het fameuze Secret Stash Records. Het is meteen ook het eerste album voor Sonny Knight en zijn nieuwe band, The Lakers. Knight brengt pure Northern Soul, die sterk doet denken aan Charles Bradley en Lee Fields. Van single 'Hey Girl' zou u spontaan moeten beginnen zweten, nog voor uw heup een kwinkslag gemaakt heeft. Ook zijn cover van Rodriguez' 'Sugar Man' geeft blijk van een overschot aan talent. Sonny Knight is zonder enige twijfel één van de beste en strafste vocalists van de huidige retro-soul scene. Voer voor fans van classic R&B sounds.Volg dit concert ook op Facebook.

Sonny Knight & The Lakers(US)

Sonny Knight is geboren en getogen in Minnesota. In 1965 - hij was slechts 17 jaar - nam hij zijn eerste single op met zijn band Little Sonny Knight & the Cymbols. Sindsdien nam zijn muziekcarriè...

Read more

    Menica(BE)

    Menica draait al jaren mee in de Gentse dance scene. Ze groeide samen op met de opkomst van de Belgische electronica-scene. Na jaren verzamelen van vinyl, ging ze zelf achter de draaitafel staan.

    Read more
    Sonny Knight & The Lakers
    28.09.14