Caspian, Jo Quail ***LAATSTE TICKETS***

Sinds de release van Waking Season uit 2012 heeft Caspian een moeilijke periode moeten overbruggen (in 2013 stierf hun bassist Chris Friedrich onverwachts op 32-jarige leeftijd) maar wisten toch door te zetten. Gelukkig maar. Een fel gesmaakte EP en enkele tours (o.a. met die andere post-rock helden van 65daysofstatic) staat de band weer te beuken als weleer: gitaarerupties, keiharde drums, een stomende baslijn en vooral sfeer, véél sfeer. Eerder dit jaar zorgden de post-rockers van Caspian nog voor een indrukwekkende passage op het DUNK! Festival. Onlangs loste het gerenommeerde Stereogum “Darkfield”, een eerste nummer uit het in september te verschijnen album Dust And Disquiet. Als support is er de ongeloofelijk getalenteerde Jo Quail.Volg dit event ook via Facebook.

Jo Quail(UK)

Jo Quail brengt als support act van Emma Ruth Rundle onbegrensde hedendaagse instrumentale muziek die ze zelf componeert.

Read more

Caspian(US)

Het post-rock genre wordt overheerst door Explosion In The Sky, Mogwai, This Will Distroy You en 65daysofstatic. Caspian is geen kopie van dit alles. Na de EP ‘You Are The Conductor’ (2005) en ‘...

Read more
    Caspian, Jo Quail ***LAATSTE TICKETS***