ASPHALT: Tripeo, JP Enfant

Free Open Air

Na een editie op de Graslei en een wintereditie in een oude Opelgarage, gaat ASPHALT deze keer naar de Grindbakken voor een free open air party!  

Darko Esser's alter ego Tripeo staat voor onversneden techno. Hij staat bekend om zijn energieke en hypnotiserende dj-sets en wordt ondertussen gevraagd door de beste clubs (Tresor, Fuse, Shelter, ...) en festivals (Dekmantel, Extrema, ...). 
JP Enfant was al te zien op Awakenings, in Berlijnse club Tresor, is resident in De School (A'dam) én stond vorig jaar op Dekmantel Selectors. Ook als producer maakt hij naam. Na uitstekende EP's als Artefacts en Dreaming Backwards mag hij dj's als Ben Klock, Daniel Avery, Len Faki, Ben Sims en Rødhad tot zijn fans rekenen. Ook de Gentse local scene is present, met Menica (Tuupe, KERK), Blanca (Asphalt residents). 

Tripeo(NL)

Darko Esser's alter ego Tripeo staat voor onversneden techno. Hij staat bekend om zijn ijzersterke producties en energieke dj-sets en wordt ondertussen gevraagd door de beste clubs & festivals.

Read more

Jp Enfant(NL)

Amsterdammer, dj, producer, promoter én labelbaas JP Enfant is goed op weg om een invloedrijk figuur te worden binnen de techno scene. aast de LET parties, maakte JP Enfant ook naam als resident dj...

Read more

Menica(BE)

Menica draait al jaren mee in de Gentse dance scene. Ze groeide samen op met de opkomst van de Belgische electronica-scene. Na jaren verzamelen van vinyl, ging ze zelf achter de draaitafel staan.

Read more

Blanca(BE)

Blanca is het duo achter de Gentse Asphalt parties. Verwacht een lading freaky disco, EBM, wave, 90's rave en afro rhythms.

Read more
ASPHALT: Tripeo, JP EnfantFree Open Air