Madame Blavatsky ◉ Sound Of Ghent

Madame Blavatsky stelt Rocket Science voor in een prachtige concertstream!

De stream kan je bekijken tot maandagavond 1 februari om 22:00. Koop hier je ticket (tot maandagavond 20:30).

De Gentse elektro-akoestische band brengt je in hogere sferen met futurebeats, UK bass, wonky, trap en glitch hop. Als aankomend talent staan ze al even op onze radar:

Lefto programmeerde hen als een van de jonge talenten op een Made In Belgium-avond bij Democrazy, want "wat die mannen van Madame Blavatsky voor de dag brengen kan ik moeilijk anders uitdrukken dan ‘het wow-gevoel’. Hun sound is nieuw, fascinerend en ze hebben bakken eigenheid." Oh ja, en ze wonnen in 2015 De Beloften!

Het Gents instrumentaal trio rond Marius Couvreur (Kosmo Sound, RVB Quartet) wil een tegengewicht voor minimalisme in muziek zijn: "ik maak het mezelf al graag eens moeilijk", zei Couvreur in Het Nieuwsblad. "De titel van het album komt van de heerlijke uitspraak: 'It's not rocket science', waarmee je zegt dat iets heel gemakkelijk is. Onze muziek is dus wel rocket science! En dat is niet arrogant bedoeld, alsof we onszelf zo geniaal vinden. Zie het als wat tegengewicht voor de minimalistische trend bij songwriters."

'Rocket Science' kwam uit op 23 oktober in eigen beheer. Met je streamingticket krijg je 5 euro korting bij aankoop van het album (LP of cd)! Instructies vind je op je ticket. 

 Om zeker te zijn van een perfecte concertregistratie, vond de liveopname voor deze stream plaats in de Gentse Minus One, met lichtshow en visuals. Dat zorgt ervoor dat de drie bandleden mee in de chatbox duiken op 30 januari!

"Belgjes om trots op te zijn!"
— Rik De Bruycker (StuBru)
"Virtuoos, groovend en beestig dansbaar."
— Maxazine
— "The trio's music resembles Herbie Hancock's electro jazz, Frank Zappa's raging train of thought and definitely the euphoric color explosions of Hudson Mohawke" ★★★
— Knack Focus

Madame Blavatsky(BE)

De liveband Madame Blavatsky vermengt akoestische muziek met elektro tot een opwindende melange van futurebeats, UK bass, wonky, trap en glitch hop.

Read more

Videos

Madame Blavatsky ◉ Sound Of Ghent
01.02.21
Doors
20:30
Presale
€ 5