Huna: Mauskovic Dance Band

+ Huna Sounds

Huna, hofleverancier van tropische beats, nodigt Mauskovic Dance Band uit, het geesteskind van de Amsterdamse producer, muzikant en waanzinnig begaafde drummer Nicola Mauskovic. Samen met familieleden Donnie, Em Nix en Mano Mauskovic haalt hij inspiratie uit uiteenlopende genres en geeft er een elektronische draai aan. Vintage drummachines en synthesizers versmelten met Afro-Latijnse ritmes en gelikte gitaarriffs tot een eigentijds en rijk geluid.

De muziek van Mauskovic Dance Band is gelaagd, wild, dansbaar en eindigt live vaak in een indrukwekkende jamsessie met gitaren, keyboards, synths, drums, maracas en - hoe kan het ook anders - koebellen. In de zomer van 2019 zette het bont gezelschap Lentekabinet nog in lichterlaaie. Nu is het de beurt aan de Chinastraat! Voor en na het concert neemt Huna Sounds plaats achter de draaitafels om wereldse schijven op u af te vuren.

Mauskovic Dance Band(NL)

De muziek van Mauskovic Dance Band is gelaagd, wild, dansbaar en eindigt live vaak in een indrukwekkende jamsessie met gitaren, keyboards, synths, drums, maracas en... koebellen!

Read more

Huna Sounds(BE)

Huna (Sounds) is een Gents muziek- en DJ-collectief met een focus op 'global sounding dance music.' Van Arab Techno en Maghreb Bass tot Afro Futurism en Eastern Hip Hop.

Read more

Videos