Habibeats

Huna Sounds + Nifco + Chanelle + Rrita Jashari

HABIBEATS, een concept van Refu Interim, verbindt nieuwkomers met het rijke Gentse nachtleven. De hofleveranciers van de betere vibes worden achter de decks gezet. 

***

Nifco komt uit Kortrijk en laat geregeld de dansvloer daveren. Van Funky Grooves & Disco Arabesque tot leftfield electronics & bass en voor deze gelegenheid een goeie portie Dabke daarbij. 

Chanelle is een zwoele, beloftevolle Gentse DJ die 3 jaar geleden voor het eerst achter de draaitafels kroop.  Ze haalt haar inspiratie uit haar bruisende geboortestad Gent en haar vader.  Je kan haar niet plaatsen in één hokje, ze draait alles waarop je kan dansen. Ze gooit classic tunes van pakweg Missy Elliott, Timbaland, Benny Benassi of Justin Timberlake in een zalige blend van afrobeat, urban & latin. Lekker schuren! 

Rrita Jashari is een maker en shaker die de Brusselse scene vormgeeft. Of ze nu mede-eigenaar is van 54KOLAKTIV en 54 Sound, het eclectische collectief dat soundsystem-cultuur naar de Belgische hoofdstad bracht, de agenda programmeert voor de mythische locatie VK, vinylkratten graaft of haar tweemaandelijkse show op Kiosk Radio host, ze is een gecertificeerd icoon van het sonische landschap van de stad. 

Deze Belgo-Albanees is een liefhebber van dutty baslijnen en onverwachte beats, waarbij hij moeiteloos rap, globale ritmes, Britse dubstep en West-Indische baslijnen vermengt tot ruige mixen. Een voorvechter van vrouwelijke energie met een oor voor de koninginnen van dancehall, femcees en R&B vixens, Rrita's selectie is een viering van beweging en plezier.

Huna Sounds is een Gents collectief dat eclectische klanken van over de hele wereld ontmaskert.

***

LINE UP:
Chanelle
Rrita Jashari
Huna Sounds
Nifco

In samenwerkiing met Refu Interim & Chinastraat

Nfico

Nifco komt uit Kortrijk en laat geregeld de dansvloer daveren. Van Funky Grooves & Disco Arabesque tot leftfield electronics & bass en voor deze gelegenheid een goeie portie Dabke daarbij.

Read more

    Chanelle(BE)

    Chanelle is een zwoele, beloftevolle Gentse DJ die 3 jaar geleden voor het eerst achter de draaitafels kroop. Je kan haar niet plaatsen in één hokje, ze draait alles waarop je kan dansen.

    Read more

      Huna Sounds(BE)

      Huna (Sounds) is een Gents muziek- en DJ-collectief met een focus op 'global sounding dance music.' Van Arab Techno en Maghreb Bass tot Afro Futurism en Eastern Hip Hop.

      Read more
      HabibeatsHuna Sounds + Nifco + Chanelle + Rrita Jashari
      08.09.23
      Doors
      21:00
      Presale
      € 12
      At the door
      € 15