Paranoid London

+ Asa Moto

Paranoid London is synoniem geworden met het terugbrengen van acid house naar de basis. Hun nieuwe plaat Arseholes, Liars, and Electronic Pioneers, breidt een rechtvaardige lijst van van sonische zieners en helden, met sterrollen van Primal Scream's Bobby G, US Houseveteraan Monica “DJ Genesis” Lockett, de novo-New Romantic / gothic Jennifer Touch, en Joe Love van Fat Dog, Brixtons huidige favorieten. Ze brengen allemaal iets unieks, terwijl ze perfect integreren met PLs “Fuck you!” circuit.

Productietechnisch is de plaat misschien iets meer gepolijst, net een tikkeltje meer “hi-fi”, maar de anarchistische houding blijft onveranderd, onvervalst en onversneden.

•••

Asa Moto, het pseudoniem van Oliver Geerts en Gilles Noë, brengt dansbare, idiosyncratische muziek. Sinds 2012 werken ze samen en ze brachten in 2016 hun eerste singles uit bij Soulwax' DEEWEE label, gevolgd door een tour met de 'From DEEWEE' album tour. Hun laatste EP 'Martino', uitgebracht bij hetzelfde label, is een verzameling van ijzersterke nummers waarmee ze hun grenzen als producers blijven verleggen. Hun analoge meesterschap is bovendien onmiskenbaar en typerend voor hun geluid. Het is dan ook geen toeval dat ze onder andere door de psychedelische Turkse band Altin Gün werden ingeschakeld om hun album ‘Yol' te produceren.

Powered by Lotto.

Paranoid London

De ondergrond bovengronds brengen. Geen handen-in-de-lucht anthems, maar ruwe, onbeschofte, rauwe jack.

Read more

Asa Moto(BE)

Asa Moto is een Gents electroduo dat dansbare, idiosyncratische muziek brengt. Ze verrassen en vernieuwen opnieuw met hun ijzersterke EP 'Martino,' uitgebracht bij Soulwax' label DEEWEE.

Read more

Videos

Paranoid London+ Asa Moto
fri 08.11.24
Buy tickets
Doors
21:00
Presale
€ 24
At the door
€ 26