Mo' Juice: Horse Meat Disco

Ongeveer een jaar na 10 Years of Mo' Juice, wordt Club Wintercircus opnieuw omgetoverd tot een ware disco dungeon. Maak je klaar voor onstuimige nacht met het Horse Meat Disco-collectief als centrale gasten.

Horse Meat Disco (U.K.), gestart in een Londense gaybar, is nu wereldwijd een fenomeen. Met een mix van classic disco en house, zorgen ze voor een uitbundige sfeer die iedereen omarmt — van drag queens tot club kids.

Rijkelijk laat, maar John Noseda komt eindelijk op een Mo' Juice line-up terecht. We maken ons klaar voor een euforsiche trip van italo, trance en dance anthems.

Residents Mo Disko (Rheinzand, The Glimmers) en Nico Juice (Kiosk Radio, We Are Various) vullen de gaatjes op van de nacht!

Powered by Lotto.

Horse Meat Disco(UK)

Met een mix van classic disco en house, zorgt Horse Meat Disco voor een uitbundige sfeer die iedereen omarmt — van drag queens tot club kids.

Read more

John Noseda(BE)

John Noseda mixt met de glimlach italo, dance, disco, trance, en house tot een euforische trip.

Read more

Nico Juice(BE)

Als bezieler van de Mo’ Juice parties (samen met Mo Disko), als resident op Kiosk Radio én We Are Various, als organisator van Democrazy-concerten, of gewoon op de dansvloer van één of ander feest…

Read more
Mo' Juice: Horse Meat Disco
fri 04.10.24
Buy tickets
Doors
23:00
Presale
€ 17
At the door
€ 20