Eefje de Visser: Unplugged

TWEEDE SHOW

Eefje zal volledig unplugged optreden: dus zonder haar vaste band en zonder electronica. Met gitaar, piano en vocalisten speelt ze 45-50 minuten een selectie van songs in hun meest eenvoudige vorm. Door de beperkte capaciteit (300/show) zorgen we op deze unieke setting voor het meest intieme concert van dit jaar.

Eefje de Visser blijft haar unieke muzikale universum uitbreiden met het aankomende studioalbum Heimwee, gepland voor release op 13 september. Dit vijfde album volgt op haar succesvolle plaat Bitterzoet en belooft een verdere evolutie van haar kenmerkende hypnotische alternatieve pop. Eefje, woonachtig in Gent, staat bekend om haar avontuurlijke arrangementen en rijke samenzang, verrijkt met magisch realistische teksten die diep menselijke thema’s verkennen.

Eefje’s invloed strekt zich uit ver buiten de Nederlandse taalgrenzen. Dit jaar zal ze touren door Nederland, België, Duitsland, en Zwitserland. Haar innovatieve benadering van Nederlandstalige muziek heeft haar een plek op internationale podia opgeleverd, waaronder een uitnodiging om als eerste Nederlandstalige artiest op te treden bij COLORS STUDIOS.

Met Heimwee bevestigt Eefje de Visser haar status als een van de grootste hedendaagse Nederlandse popsterren, wiens werk niet alleen tot dans aanzet maar ook tot diepgaand nadenken stimuleert.

Eefje De Visser(NL)

Voor het maken van derde plaat Nachtlicht verliet Eefje De Visser haar comfortzone, trok naar Barcelona om nummers te schrijven en nam de plaat deels op in Utrecht, Gent en Frankrijk. On-Nederlandse,...

Read more
Eefje de Visser: UnpluggedTWEEDE SHOW
sat 19.10.24
Buy tickets
Doors
22:30
Presale
€ 33
At the door
€ 36

Dit concert gaat in verkoop op 12/09 om 11u.